Dietplus Jodoigne

01-01-2020

In Jodoigne werd onlangs het allereerste Dietplus-centrum geopend! Dit 'sleutel-op-de-deurproject' (elektriciteit, afwerking, schilderwerk, meubilair en accessoires) is een echt succes. Momenteel wordt ook aan een tweede verkooppunt in Nijvel gewerkt. Daarna is het de beurt aan Tubeke. Tegen eind april zullen in totaal vijf centra hun deuren openen!

Koffiepauze bij Intermarché

29-04-2019

Een koffie: een heerlijk moment van rust en pure verwennerij
... Net als Delhaize en Carrefour heeft ook Intermarché dat goed begrepen. De winkel in Frameries kreeg dan ook een gloednieuwe koffiehoek. De toonbank, wanden en het meubilair werden ontwikkeld door Wauters. En de koffieliefhebbers?
Die zullen ons dankbaar zijn voor dit smakelijke pauzemoment!

Fresh Coffee

13-05-2019

Het prototype van het koffiemeubel voor de buurtwinkels van de Delhaize Groep is klaar ... En nu gebruiken maar!

Carrefour Remouchamps

22-04-2019

Een van de grootste franchisewarenhuizen in België kreeg van Wauters een gloednieuwe en dynamische look, met de nieuwe leggers van Modern-Expo, een selfscanzone, een bio-afdeling, een klassevol wijnmeubel en een afdeling klein elektro. De vele werkuren hebben dan ook een indrukwekkend resultaat opgeleverd!

Golf de Rigenée

02-01-2019

Nieuwe bar van meer dan 6 meter lang, ontworpen door de jonge talentvolle architecte Louise Descamps. Voor de toog met verschillende facetten gebruikten we Corian, metalen buizen, geperforeerde hoekprofielen (Mecano-stijl), een roestvrij stalen tablet, bekleding in zandkleurig en gebeitst hout... Proficiat aan iedereen voor dit huzarenstukje!

1 / 5

Please reload

S.A. Wauters N.V.
Bergensesteenweg 339 A
1600 Leeuw Saint-Pierre


Tél: +32 (0)2 377.30.15
Fax: +32 (0)2 377.44.45

info@wauters-id.be

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle