Een nieuw broodmeubel van Wauters!

Wauters werkt voortdurend aan innovaties voor uw verkooppunt. We ontwikkelden dan ook een gloednieuwe generatie broodmeubilair, perfect geschikt voor elke commerciële ruimte: supermarkten, bakkers met zelfbediening of kleine buurtwinkels.

Het unieke meubel omvat drie modules voor brood, luxebroodjes en stokbrood. De volledig glazen wand garandeert een tot dusver ongeëvenaarde zichtbaarheid. Die wordt verder versterkt door LED-verlichting op elk niveau. Onderaan in de modules zijn lades voorzien, bovenaan verstelbare schuine legplanken die een nóg grotere modulariteit garanderen (bovenste modules 1m x 2m).

Ook de hygiëne werd verbeterd, dankzij een nieuwe opvangbak voor kruimels onderaan en de in epoxyverf gelakte oppervlakken. Daardoor kan u het meubel ook moeiteloos een andere look geven.

#NL

Posts à l'affiche
Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

S.A. Wauters N.V.
Bergensesteenweg 339 A
1600 Leeuw Saint-Pierre


Tél: +32 (0)2 377.30.15
Fax: +32 (0)2 377.44.45

info@wauters-id.be

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle